Nær byen. På landet. Tre timer fra London

Midt mellom Oslo og Gardermoen! Vi som bor i Gjerdrum, vet å sette pris på beliggenheten. Vi er bortskjemt med skog, mark og frodig naturlandskap utenfor stuedøra. Ro og fred. Samtidig har vi rask tilgang til Oslo og byen med alle sine tilbud. Med Gardermoen på nært hold, har vi dessuten Norges korteste vei til hele verden.

«Den grønne oasen mellom Oslo og Gardermoen.»

En kommune i vekst og god utvikling

Beliggenheten, naturlandskapet og kommunens servicetilbud til innbyggerne, gjør Gjerdrum til en av landets mest attraktive kommuner å etablere seg i; vi er blant tilflyttingsvinnerne. Gjerdrum har mye som mange vil ha. Det er vi stolte av. Det skaper optimisme og utvikling.

Et godt sted å bo og leve

Gjerdrum kommune og Romerike byr på god plass og et åpent landskap. Her får du skog, heier og bondeland tett på livet. Kommunen er liten, det skaper god oversikt og et levende lokalmiljø. Vi tar vare på nærheten mellom innbyggerne, servicetilbudene og «det lille» bygdesamfunnet. Gjerdrum er preget av lavhusbebyggelse og nærbutikker, likevel foregår det en utvikling med utbygging av stadig flere moderne leiligheter.

Vi har et forholdsvis høyt utdannelsesnivå i Gjerdrum kommune. Mange av innbyggerne jobber i Oslo og ser på byens tilbud som en naturlig del av livet her.

28/05/2019
SØKNADSFRIST: 07.06.2019 Brenner du for å utvikle kulturlivet?   Da er den riktige stillingen for deg ledig nå! Virksomhet for kultur i Gjerdrum kommune er på leting etter en dyktig og engasjerende leder for kulturskolen og kulturhuset.  Gjerdrum er ei kulturbygd! Kultur er viktig for folk. Kultur betyr mye for identitet, tilhørighet og samhandling med alle. Kultur beveger! Et variert kulturtilbud som beveger både hode, kropp og hjerte er avhengig av deltakere. "Ja, vi stiller opp!" - dette er mottoet for hvordan det er i Gjerdrum, og hvordan vi vil ha det.  Gjerdrum kulturskole tilbyr undervisning i musikk/sang, visuell kunst, teater og dans og har 12 lærere og ca. 250 elever. Undervisningen skjer på skolene og på kulturhuset.  Kulturhuset i Gjerdrum ble overtatt av kommunen i 2017 og er samfunnshuset i kommunen. På Kulturhuset er det aktivitet nesten 24/7 og 365 dager i året. Arbeidsoppgaver Ledelse og administrasjon av kulturskolen og kulturhuset Utvikle strategiske mål i forhold til utvikling av kulturskolen og kulturhuset Produksjon av forestillinger, konserter o.l. Koordinering av Den kulturelle skolesekken (DKS) Samarbeid med andre virksomheter internt på kultur og i kommunen, frivillige organisasjoner, profesjonelle kunstutøvere og næringsliv Praktisk tilrettelegging av huset Oppfølging av ulike administrative system Til stillingen ligger fag-, personal-, budsjett- og resultatansvar Kvalifikasjoner Høyere utdanning innen kultur eller annen relevant utdanning, gjerne med pedagogisk kompetanse Erfaring og gode resultater fra økonomistyring, strategisk planlegging og personalledelse Innsikt og erfaring fra kulturfeltet Ønskelig med erfaring fra saksbehandling og administrativt arbeid Erfaring fra arbeid med kunst og kultur, barn og ungdom Kompetanse innen prosjektledelse Gode kommunikasjonsegenskaper både skriftlig og muntlig Gode datakunnskaper og evne til å tilegne seg nye programmer Personlige egenskaper Et brennende engasjement for å være med å legge til rette for kultur for alle Gode samarbeidsevner Er framtidsrettet, entusiastisk, raus og modig (jf. Gjerdrum kommunes lederplattform) Er effektiv, har stor arbeidskapasitet og godt humør Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt Det forventes fleksibilitet i forhold til arbeidstid da deler av jobben skjer på kveldstid og i helger Førerkort og disponering av egen bil er ønskelig Vi tilbyr Varierte og spennende arbeidsoppgaver Muligheter for faglig og personlig utvikling Samarbeid med faglig dyktige kolleger Gode pensjons- og forsikringsordninger Til stillingen kreves politiattest. Kopier av attester og vitnemål lastes opp i vårt elektroniske rekrutteringssystem. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har oppfordret om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom oppfordringen ikke blir tatt til følge, blir søkeren varslet om dette, jfr. Offentleglova §25. Kontaktinfo: Sølvi Egner-Kaupang kultursjef 477 55 737
Gjerdrum kommune