Øksnes kommune har ca 4.500 innbyggere og er en fiskerikommune i Vesterålen. Kommunen er Norges største torskekommune og har et godt og variert næringsliv til knyttet fiskerinæringer som er kontinuerlig utvikling. Hvert år arrangeres Vesterålen Skrei festival i Øksnes. 

Øksnes kommunes beliggenhet med nær tilgang til fjell, sjø, skog og mark gir gode muligheter til et allsidig friluftsliv. Dronningruta og Nyksund er kjente opplevelser. Med storhavet som nabo er det fine forhold for havfiske etter skrei, storsei og kveite. Øksnes kommune har et rikt og variert kulturliv. 

07/01/2022
  Øksnes kommune har for snarlig tiltredelse ledig stilling som prosjektleder/saksbehandler for driftsavdelingen - kommunalteknikk. Arbeidsoppgaver Jobben vil i hovedsak bestå av følgende oppgave r: Planlegge, gjennomføre og lede prosjekt innen vann, avløp og vei fra begynnelse til slutt. Anskaffelser Saksbehandling innenfor områdene vei, vann og avløp Andre oppgaver innenfor fagområdet må kunne påregnes Kvalifikasjoner Vi søker deg som: Er ingeniør eller har fagskole med lang relevant praksis. Har erfaring fra fagområdene vei, vann og avløp, det vil bli vektlagt Har erfaring med offentlige anskaffelser Har erfaring fra kommunal saksbehandling Har erfaring med prosjektledelse og gjennomføring av prosjekter Har god IT-kompetanse og IT-forståelse. Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne - Norsk språk Har førerkort klasse B. Personlige egenskaper Vi ønsker en person som : Er samlende og kan jobbe selvstendig og i team Samarbeider godt med alle Får ut det beste potensialet i sine medarbeidere Har stor arbeidskapasitet Liker en hektisk hverdag og mange varierte oppgaver Er løsnings orientert Har evne til å innrette seg etter fattede beslutninger og vedtatte rammer Er engasjert og innovativ Ser muligheter i hverdagen og i jobben Liker samspill og jobbe i en helhetlig organisasjon Har gjennomføringsevne Vi tilbyr Variert arbeid i positivt miljø. Tilsetting på vanlige kommunale vilkår. Fra lønnen trekkes 2 % innskudd til pensjonsordning. God forsikringsordning og lånevilkår i KLP. Det gjøres oppmerksom på at navnet på en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om at navnet blir unntatt offentlighet. Ønsker du unntatt offentlighet må det begrunnes, jf. offentleglova § 25, andre ledd. Du varsles dersom ønsket ikke kan tas til følge. Kontaktinformasjon Bengt Stian Nilsen, Avdelingsleder, 76185000 Arbeidssted Storgata 27 8430 Myre Søk på stillingen: Klikk her
Øksnes kommune