Sandnes Sparebank

Sandnes Sparebank er en annerledes og selvstendig bank med kontorer i Sandnes, Stavanger og Oslo. Banken er en del av Eika-alliansen. Sandnes Sparebank har en sterk posisjon i sin region og er blant de største sparebankene i Norge.

En bank er ikke alltid en bank

På samme måte som grått og blått ikke er gult. Vi er slik du ser oss: litt rundere, litt nærmere og litt mer engasjert. Kanskje litt rar, men klar og forutsigbar.

12/10/2020
SØKNADSFRIST: 21.10.2020 Vil du være rådgiver i regionens sprekeste sparebank? Vi søker deg som er engasjert, entusiastisk og vil prestere. Vi er regionens sprekeste, kuleste og definitivt guleste sparebank. Vi har et godt arbeidsmiljø og vi tilbyr spennende muligheter. Du blir ikke en av 1000 ansatte, men du får 120 fantastiske kollegaer på laget som alle jobber med et brennende engasjement for å skape de beste resultatene og kundeopplevelsene. Du får unik innsikt i hvordan det er å drive en bank. Vi har en flat struktur og stor grad av åpenhet. Vi snur oss raskt rundt og har korte beslutningsveier for å finne gode løsninger. Du jobber ikke i Sandnes Sparebank, du  er  Sandnes Sparebank.  Arbeidsoppgaver Forvalte og/eller utvikle egen kundeportefølje Begeistre kundene våre med god og personlig rådgiving  Skape gode kunderelasjoner med en profesjonell og etterrettelig fremtoning Salg og rådgiving av bankens produktportefølje Ansvar for å utvikle lønnsomme kunder og nå egne resultatmål Faglige kvalifikasjoner Relevant universitets-/ høgskoleutdanning (finans/økonomi/administrasjon) Erfaring fra salg og rådgiving Interesse for personlig økonomi og finansielle produkter Autorisasjonsordninger innenfor kreditt, sparing og forsikring er en fordel, men ikke et absolutt krav Personlige kvalifikasjoner Du er proaktiv og energisk Du er en god relasjonsbygger Du har ønske om å gjøre andre gode Du får energi av å skape resultater Du er villig til å legge ned betydelig arbeidsinnsats for å nå egne, teamets og bankens mål Vi tilbyr Dynamisk og effektivt arbeidsmiljø Personlig utvikling Ansvar for egen portefølje Du blir en del av et vinnerlag som skal lykkes sammen Konkurransedyktige betingelser  Har du spørsmål, kontakt Lene Nevland Sivertsen, banksjef Personmarked, på telefon 40107225, eller HR-sjef Stein Haga på telefon 99266274  Om arbeidsgiveren En bank er ikke alltid en bank På samme måte som grått og blått ikke er gult. Vi er slik du ser oss: litt rundere, litt nærmere og litt mer engasjert. Kanskje litt rar, men klar og forutsigbar. Kontaktperson: Lene Nevland Sivertsen Banksjef Personmarked Telefon 401 07 225 Stein Haga HR-sjef Telefon 992 66 274
Sandnes Sparebank