Sandnes Sparebank

Den Gule Banken, Sandnes Sparebank er blant de ledende bankene i Rogaland og den største banken i Eika Alliansen. Hovedkontoret er i Havnespeilet, som ligger på bryggekanten i Sandnes indre havn. Ellers har vi kontor midt i Stavanger sentrum og Sola sentrum.

Fornøyde kunder, ypperlig omdømme og kompetente, engasjerte og prestasjonsorienterte medarbeidere skal kjennetegner oss. Vi er 120 ansatte, forvaltningskapitalen nærmer seg 30 mrd. kroner og vi har om lag 40.000 kunder. I Den Gule Banken har vi fokus på bærekraft, i tillegg har vi de siste fire årene delt bankens overskudd med kundene våre og delt ut 188 millioner kroner i kundeutbytte. Vi gir også midler tilbake til samfunnet, som vi er en del av, i form av gaver som først og fremst skal skape glede og begeistring.

Vi har nylig endret og lagt til Den Gule Banken i navnet vårt, dette for å vise at banken har ambisjoner om å vokse mer i Stavangermarkedet. Fargen gul har vært en del av vår merkevare i flere år og står for engasjement, varme og kreativitet. Beslutningsveiene er korte og fleksibiliteten stor, det er kanskje noe av forklaringen på en høy medarbeidertilfredshet og kundetilfredshet. Banken har hatt en god vekst de siste årene og vi er nå 120 ansatte.

14/01/2022
  SØKNADSFRIST: 31.01.2022 ARBEIDSSTED: Stavanger Den Gule Banken vokser og vi trenger flere, dyktige rådgivere! Vi søker deg som er engasjert, entusiastisk og som liker å prestere! Vi søker deg som ønsker å bli en del av bankens satsning i Stavanger. Der vil du inngå i et team med rådgivere sentralt i Stavanger sentrum. Vi er en framoverlent organisasjon med et godt arbeidsmiljø og tilbyr spennende muligheter. Du vil være på lag med 120 dyktige kollegaer som alle jobber med et brennende engasjement for å skape de beste resultatene og gode kundeopplevelser. Hos oss får du en unik innsikt i hvordan det er å drive en bank. Vi har en flat struktur der åpenhet verdsettes høyt. Vi snur oss raskt rundt og har korte beslutningsveier for å finne gode løsninger for våre kunder. Du jobber ikke i Den Gule Banken, du er Den Gule Banken.  Arbeidsoppgaver Arbeide mot nye privatkunder/utvikle egen kundeportefølje Begeistre kundene våre med god og personlig rådgivning  Skape gode kunderelasjoner med en profesjonell og etterrettelig fremtoning Salg og rådgivning av bankens produktportefølje Ansvar for å utvikle lønnsomme kunder og nå egne resultatmål   Faglige kvalifikasjoner Relevant universitets-/ høgskoleutdanning (finans/økonomi/administrasjon) Erfaring fra salg og rådgivning Interesse for personlig økonomi og finansielle produkter Autorisasjonsordninger innenfor kreditt, sparing og forsikring er en fordel, men ikke et absolutt krav   Personlige kvalifikasjoner Du er proaktiv og energisk Du er en god relasjonsbygger Du har ønske om å gjøre andre gode Du får energi av å skape resultater Du er villig til å legge ned betydelig arbeidsinnsats for å nå egne, teamets og bankens mål   Vi tilbyr Dynamisk og effektivt arbeidsmiljø Personlig utvikling Være en del av en lokal bank hvor der hver enkelt medarbeider påvirker  Å bli en del av et vinnerlag som skal lykkes sammen Konkurransedyktige betingelser inkludert ansattbetingelser på lån og særs gode pensjonsordninger   Søkere vurderes og kontaktes fortløpende. Søknadsfrist 31.01.2022 Har du spørsmål, kontakt banksjef Personmarked, Lene Nevland Sivertsen på telefon 40107225, eller HR-direktør Stein Haga på telefon 99266274.
Sandnes Sparebank