SpareBank 1 Østlandet er Norges fjerde største sparebank og er godt forankret på Østlandet med sin 175-årige tilstedeværelse i Hedmark, deler av Oppland, Oslo og Akershus. Konsernadministrasjonen ligger i Hamar og selskapet er notert på Oslo Børs. Banken er en  bærebjelke i mange lokalsamfunn. Gjennom finansiering til privatpersoner og bedrifter som ønsker å realisere gode prosjekter, bidrar banken til bærekraftig vekst og utvikling.

Konsernet har med sine datterselskaper til sammen 1100 ansatte og et forretningsvolum på 147 milliarder kroner. I tillegg til bank, plassering og forsikring,, tilbyr konsernets datterselskaper eiendomsmegling, regnskap, leasing- og annen finansiering. Banken er medeier i SpareBank 1 Gruppen og har et nært samarbeid med de andre alliansebankene i SpareBank 1. 

10/04/2019
SØKNADSFRIST: 01.05.2019 En av våre medarbeidere med lang og god fartstid går av med pensjon og vi søker hans etterfølger. Vi søker en person med god kjennskap til næringslivet i Innlandet generelt og Hamarregionen spesielt. Du må gjerne ha erfaring fra finans, rådgivning eller øvrig næringsliv. Jobben innebærer interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i en virksomhet som innehar en unik posisjon i Innlandet. Du rapporterer til regionbanksjefen. Arbeidssted er Hamar. Arbeidsoppgaver Bygge gode relasjoner til kunder, næringslivsaktører og samfunn. Bidra til verdiskaping for våre kunder gjennom rådgivning innenfor finansiering, forsikring og betalingsformidling mm. Overta en eksisterende kundeportefølje - pleie, utvikle og ha resultatansvar for denne. Kredittvurderinger, analyser, saksutredninger herunder fremlegge egne saker for bankens styre. Kvalifikasjoner God strategisk forretningsforståelse. Erfaring fra finansierings- og næringsvirksomhet. Mål- og forretningsbevisst med høy gjennomføringsevne. Nysgjerrig på utfordringer/muligheter for kunder, bransjer og næringsliv i regionen. Opparbeide nærhet til kunder og kunders forretning, og sammen med dyktige kollegaer bidra til kunders framtidige suksess. Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner. Godt nettverk og innsikt i næringslivet i Innlandet. Utdanning Annet Bachelorgrad / Diplom (3-årig) Finans Mastergrad Økonomi og administrasjon Egenskaper Selvstendig, tar initiativ, løsningsorientert, fleksibel. Virker engasjerende på omgivelsene. Effektiv, strukturert og analytisk. Høy arbeidskapasitet. Teamorientert. Vi tilbyr Stillingsbrøk: 100% Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Konkurransedyktige betingelser. Faglig og personlig utvikling. Godt arbeidsmiljø. Spørsmål om stillingen Kontaktperson: Margrete Bjelde Stillingstittel: regionbanksjef Telefon:  958 34 361
SpareBank 1 Østlandet