SpareBank 1 Østlandet er Norges fjerde største sparebank og er godt forankret på Østlandet med sin 175-årige tilstedeværelse i Hedmark, deler av Oppland, Oslo og Akershus. Konsernadministrasjonen ligger i Hamar og selskapet er notert på Oslo Børs. Banken er en  bærebjelke i mange lokalsamfunn. Gjennom finansiering til privatpersoner og bedrifter som ønsker å realisere gode prosjekter, bidrar banken til bærekraftig vekst og utvikling.

Konsernet har med sine datterselskaper til sammen 1100 ansatte og et forretningsvolum på 147 milliarder kroner. I tillegg til bank, plassering og forsikring,, tilbyr konsernets datterselskaper eiendomsmegling, regnskap, leasing- og annen finansiering. Banken er medeier i SpareBank 1 Gruppen og har et nært samarbeid med de andre alliansebankene i SpareBank 1. 

12/08/2019
SØKNADSFRIST: 26.08.2019 SpareBank 1 Østlandet satser offensivt på næringsliv og landbruk i Nord-Østerdal. Vi har nå en ledig stilling hvor vi søker etter en engasjert medarbeider med interesse innen næringsliv og/eller landbruk som vil inngå i et team med høy kompetanse og arbeidsglede. Du må gjerne ha erfaring fra arbeid innen bedriftsrådgivning, økonomistyring eller regnskap. Det er ønskelig med relevant erfaring/nettverk innen næringsutvikling, landbrukets organisasjoner, offentlig landbruksforvaltning el. Stillingen innebærer interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i et finanskonsern som utvikler kompetanse og støtter ansatte i personlig utvikling og resultatoppnåelse. Vår virksomhet tilbyr finansielle tjenester til mange små- og mellomstore virksomheter i vår region. Kontorsted er Alvdal, men du må tidvis også være ute hos kundene. Stillingen inngår i et team på fem dyktige rådgivere. Du rapporterer til regionbanksjef Østerdalen.  Arbeidsoppgaver Forvalte og utvikle bankens store kundeportefølje. Finansrådgivning bedriftsmarked. Samarbeide for å øke bankens markedsandeler ytterligere i regionen. Bygge relasjoner med bedrifter og enkeltpersonforetak, samt bønder og landbrukets organisasjoner. Bidra til verdiskaping gjennom rådgivning, finansiering og forsikring for etablerte og nye kunder. Samarbeide godt med teamet for å bygge bankens merkevare. Saksutredning med selvstendige kredittvurderinger og analyser. Kvalifikasjoner God forretningsforståelse, nødvendig med innsikt i virksomheters og/eller landbrukets rammebetingelser og produksjoner. Gjerne relevant erfaring fra for eksempel finansvirksomhet, regnskap samt virksomhet tilknyttet primærnæring. Godt lokalt nettverk og engasjement for regionens utvikling. Være en lagspiller med hjelpende adferd, men også kunne opptre ansvarlig, selvstendig og resultatorientert. Personlige egenskaper Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner. Initiativrik og tillitsvekkende. Relasjonsskapende og kundeorientert. Vi tilbyr En offensiv arbeidsplass med godt arbeidsmiljø og sterkt fagmiljø. Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. God opplæring. Løpende deltagelse på kompetansehevende kurs og fagsamlinger. Konkurransedyktig lønn og ansattordninger. Spørsmål om stillingen Kontaktperson: Ann Brudevoll Stillingstittel: banksjef/landbruksansvarlig Telefon: 918 39 033 Kontaktperson: Arne Kjell Dyrstad Stillingstittel: regionbanksjef Telefon: 911 07 300
SpareBank 1 Østlandet