SpareBank 1 Østlandet er Norges fjerde største sparebank og er godt forankret på Østlandet med sin 175-årige tilstedeværelse i Hedmark, deler av Oppland, Oslo og Akershus. Konsernadministrasjonen ligger i Hamar og selskapet er notert på Oslo Børs. Banken er en  bærebjelke i mange lokalsamfunn. Gjennom finansiering til privatpersoner og bedrifter som ønsker å realisere gode prosjekter, bidrar banken til bærekraftig vekst og utvikling.

Konsernet har med sine datterselskaper til sammen 1100 ansatte og et forretningsvolum på 147 milliarder kroner. I tillegg til bank, plassering og forsikring,, tilbyr konsernets datterselskaper eiendomsmegling, regnskap, leasing- og annen finansiering. Banken er medeier i SpareBank 1 Gruppen og har et nært samarbeid med de andre alliansebankene i SpareBank 1. 

17/01/2020
SØKNADSFRIST: 03.02.2020 STED: Kaffegata 2, 2270 Flisa Vår banksjef i Solør har valgt å gå over i pensjonistenes rekker til sommeren og vi søker hans etterfølger. Vi søker en engasjert leder med ansvar for å lede og utvikle våre kontorer i Solør, med gode samarbeidsevner og fokus på utvikling av rådgiverne. Du skal lede et rådgivningsteam med tilrettelegging av salgsaktiviteter og samtidig sikre god oppfølging av eksisterende kunder. For stillingen vil det være viktig å lykkes gjennom relasjoner og samhandling i hele organisasjonen. Vi søker en person med ledererfaring og som trives med faglige utfordrende og varierte arbeidsoppgaver. Banksjefen har ansvaret for å lede forretningsvirksomheten rettet mot personmarkedet i Solør, med kontorer i Grue, Våler og Åsnes. Banksjefen skal lede 15 dyktige rådgivere som jobber sammen som et team i hele markedsområdet.  Banksjefen er medlem av regionledelsen for personmarkedet og rapporterer til Regionbanksjef. Arbeidsoppgaver Strategisk og operativt ansvar som en del av region Glåmdalen. Lede og videreutvikle selvstendige rådgivere og merkevaren i eget markedsområde. Utarbeide og gjennomføre lokale handlings og aktivitetsplaner.  Utvikle medarbeidere gjennom god oppfølging og hverdagstrening. Aktivt bidra til samhandling i finanshuset. Aktiv i lokale markedsaktiviteter.           Kvalifikasjoner Bachelor med relevant fagkrets innen økonomisk- administrative fag. Operativ ledererfaring med gode oppnådde resultater, gjerne fra andre bransjer. Ønskelig med erfaring fra salgsledelse og rådgivning innen personlig økonomi, fortrinnsvis autorisert som finansiell rådgiver med kredittautorisasjon. Kjennskap til markedsområdet er en fordel.                               Personlige egenskaper Strategisk- og forretningsorientert. Sterk på mellommenneskelige relasjoner. Du er trygg i din relasjon med andre og evner å lede tillitsbasert og målrettet. Tydelig, inspirerende og initiativrik og liker å skape resultater gjennom andre. God formidlingsevne, skriftlig og muntlig. Selvgående, endringsorientert med gjennomføringskraft. Høy etisk standard og integritet. Vi tilbyr Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Godt og engasjert arbeidsmiljø. Konkurransedyktige betingelser. Gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Spørsmål om stillingen Kontaktperson: June Syversrud Vinje Stillingstittel: regionbanksjef Telefon: 908 97 999
SpareBank 1 Østlandet